Over mij

Tijdens mijn studie psychologie aan de Universiteit van Amsterdam heb ik me gespecialiseerd in klinische psychologie en neuropsychologie. Later heb ik mij ook in kinderpsychologie en gezins- en relatietherapie verdiept.

Vervolgens heb ik de opleidingen tot BIG-geregistreerd GZ-psycholoog en Psychotherapeut voltooid.
Mijn loopbaan is begonnen in de geestelijke gezondheidszorg voor volwassenen. Later heb ik in een algemeen ziekenhuis en verschillende instellingen voor kinderen en jongeren gewerkt. Zo heb ik veel ervaring opgedaan als therapeut voor volwassenen en als kinder- en gezinstherapeut.

Door mijn internationale achtergrond spreek ik meerdere talen en ben ik thuis in verschillende culturen. Culturele verschillen overbruggen is mijn natuur. Ik ben geboren in Berlijn als dochter van een Nederlandse moeder en een Iraanse vader, heb onder meer in de VS en Duitsland gewoond en ben daardoor met de gebruiken en eigenaardigheden, maar zeker ook met de onderlinge verschillen van diverse landen goed bekend. Mijn moedertalen zijn Engels en Duits. Ik bied dan ook psychologische behandeling in het Nederlands, Duits en Engels.

Lid LVVP en VGCT.

BIG-nummer GZ-psycholoog: 19913446425, BIG-nummer Psychotherapeut: 19913446416, agb praktijkcode: 94062028, persoonlijke agb-code GZ: 94-015262, KvK nummer: 55609597