Cliënten over mij

Cliënten over mij:

“Goede psycholoog, heeft mij geholpen en ondersteund na een ingrijpende periode. Door middel van EMDR heeft zij samen met mij een aantal belangrijke levens-dieptepunten aangepakt die ervoor zorgden dat ik volledig de kluts kwijt was.”

“Mandana liet me subtiel dingen zien, weerhield me om vanuit mijn woede of wanhoop te reageren. Bracht me terug naar waar het pijnlijk is om het te begrijpen. Waar ik zo blij mee ben is dat ik aandachtiger luister naar anderen. Ik ben geen slachtoffer meer . Ja, het kan zelfs als je 67 jaar oud bent, het inzicht, dingen veranderen waar je onder lijdt. Het gaat me goed.”

“Fijne psycholoog. Hartelijk en warm, maar ook scherp. Onverwacht snel al duidelijk resultaat.”

“Ik merk dat ik steeds meer voor mezelf durf op te komen. Ik wil je bedanken voor de psychologische sessies, het heeft geholpen.”

“Mijn vrouw en ik hebben nieuwe manieren gevonden om elkaar te vinden en te begrijpen waar eerder dingen spaak liepen. Deze psycholoog observeert, vraagt en geeft terug wat ze ziet, zonder oordeel. We hebben geleerd om weer met elkaar in gesprek te gaan. In de behandeling zijn blokkades blootgelegd en we kregen hulp om deze te doorbreken. “

“Ik heb veel gehad aan onze gesprekken en ben zeker tot inzichten gekomen. Zo voelde ik bij EMDR een zekere verlichting en vond ik het fijn dat je heel bereikbaar was op momenten dat ik het moeilijk had.”

“Na veel cursussen en psychologen had ik weinig vertrouwen meer in verbetering. Zij is echter oprecht geïnteresseerd, luistert goed, is doelgericht. Een warm bad.”

“Zeer bekwaam en doortastend. Wist meteen waar de schoen aan het wringen was en heeft mij oplossingsgericht begeleid.”