Welkom

De Psychological Practice Amsterdam is een kleinschalige psychologen praktijk voor coaching en EMDR therapie. De praktijk is gevestigd op het Rokin in het centrum van Amsterdam.

U kunt bij de praktijk terecht voor professionele hulp wanneer u het gevoel hebt problemen zelf niet meer op te kunnen lossen of gewoon wat extra steun in de rug nodig hebt van een psycholoog. Misschien hebt u al een tijdje rondgelopen met het idee om naar een psycholoog te gaan, maar is het er nog niet van gekomen. Hulp zoeken bij een psycholoog behoort inmiddels tot de gewoonste zaken van de wereld. Ieder mens verdient een persoonlijke, professionele en vakkundige benadering. Zeker als het gaat om vragen over het geestelijk welzijn.

Als ervaren coach en psycholoog is het mijn doel om zo snel mogelijk samen met u te zorgen dat klachten afnemen en weer in balans te komen zodat u weer tevreden verder kunt. Vaak zijn een paar gesprekken met een psycholoog al voldoende om u weer op weg te helpen. Ik werk enkel met wetenschappelijk effectief bewezen behandelmethoden zoals bijvoorbeeld EMDR en cognitieve gedragstherapie. U kunt bij mij terecht voor psychologische behandeling en diagnostiek van volwassenen en kinderen & jongeren.

De door mij geboden psychologische zorg valt onder de Generalistische Basis GGZ en is toegankelijk voor iedereen. Ik bied therapie in het Nederlands, Duits en Engels. Met de meeste zorgverzekeraars heb ik contractafspraken die de therapieën dekken.

Als u vragen hebt of een afspraak wilt maken, kunt u geheel vrijblijvend contact met mij opnemen.

(update 8 januari 2019)