Over mij

Sinds 2002 ben ik met veel plezier werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg.
Ik vind een persoonlijke aanpak, die aansluit bij de vraag; een open, veilige sfeer waarin gezegd kan worden wat nodig is, humor en kwaliteit belangrijk.

Tijdens mijn studie psychologie aan de Universiteit van Amsterdam heb ik me gespecialiseerd in klinische psychologie en neuropsychologie. Later heb ik mij ook in kinderpsychologie en gezinstherapie verdiept.

Vervolgens heb ik de opleiding tot BIG-geregistreerd GZ-psycholoog gevolgd.
Mijn loopbaan is begonnen in de geestelijke gezondheidszorg voor volwassenen. Later heb ik in een algemeen ziekenhuis en verschillende instellingen voor kinderen en jongeren gewerkt. Zo heb ik veel ervaring opgedaan als therapeut voor volwassenen en als kinder- en gezinstherapeut.

In mijn eigen praktijk ben ik mij dan ook toe gaan leggen op de behandeling van zowel volwassenen als kinderen en jongeren. Ik geef zowel individuele therapie als gezins- en relatietherapie. Naast mijn werkzaamheden als vrijgevestigd psycholoog, wordt ik regelmatig benaderd als gerechtelijk deskundige om mijn psychologische expertise.

Door mijn internationale achtergrond spreek ik meerdere talen en ben ik thuis in verschillende culturen. Culturele verschillen overbruggen is mijn natuur. Ik ben geboren in Berlijn uit een Nederlandse moeder en een Iraanse vader, heb onder meer in de VS en Duitsland gewoond en ben daardoor met de gebruiken en eigenaardigheden, maar zeker ook met de onderlinge verschillen van diverse landen goed bekend. Mijn moedertalen zijn Engels en Duits. Ik bied dan ook psychologische behandeling in het Nederlands, Duits en Engels.

BIG-nummer: 19913446425